101 Kata Kata Cinta Bahasa Jawa Romantis Bulan ini

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa Romantis Bulan ini Hay guys kembali admin akan share neh kepada kalian lengkap mengenai kata kata cinta dalam bahasa jawa yang sangat romantis dan menarik dimana ada juga yang nyeleneh tentu saja memang bahasa jawa menjadi bahasa yang sampai sekarang terbesar di indonesia maka dari itu mengucapkan cinta bahasa jawa sangat indah dan menarik langsung saja guys ini dia lengkap kutipan kalimat syair syair cinta dalam bahasa jawa.


Kui lur nek wadon ki jane ra oleh di nyang sitek nyang akeh asal ono duite yo mestine gelem mbok kapak kapake buktine kui artis 80 jutanan lur, rak mbok kateng iso tuku sing mangatus eunan bae pisan pisan kui di enggo jajal mbok rasane bedo lur.

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa


Kumpulan Kata Kata Cinta Bahasa Jawa

Bila rasa membius kalbu Tentu jiwa slalu merindu
eling lan kelingan lelakon naliko iseh gandeng sliramu mbangun roso tresno asih
Menawa rasa matine ati Mesti jiwa tansah kapang
najyan saiki sliramu wes lali karo aku nanging aku ora bakal biso lali sliramu cah ayu
pi roso ing wengi iki lan tansah ora tak roso howo adem kang nembus rogo iki
tangis kang kebak roso yen kelingan sliramu wong manis kusumaning ati iki
wes kadung jeru roso kangen iki marang manis esemu abang lambemu koyo manggis sak juing
wes lawas suwene aku ora nemoni sliramu lan ora mangerteni papan dunungmu saiki
Mantan seng iseh apik mbek kowe kuwi durung tentu de,e iseh sayang kowe. Isoh dadi de,e kuwi wes move-on sak move-on move-on e.
Dadio pasangan seng isoh nggawe yangmu lali karo masa lalune, mergo wes nyaman tenan karo kowe.
Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..
Biasane wong selingkuh kuwi dadi apik lan luweh romantis
Nyesek kuw dilalekke uwong seng ora isoh awakdewe lalekke.
Kacang ora ninggal lanjaran – Anak niru wong tuwane.
Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.
Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..
Nek wes dilarani wong liyo, oraperlu nglarani awakmu dewe. Nek kowe radisayang wong liyo, sakora-orane kowe sayang karo awakmu dewe.
Nek jenenge sayang kuwi kudune ranuntut pasangane dinggo "dadi wongliyo" mung mergo kekurangane.
Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?
Balikan karo mantan? pisan ramasalah, lha nek bola-bali? kancil wae ngulang kesalahane mung peng pindo :)
Iseh tetep bertahan karo wong seng isohe mung nglarani kowe? Kuwi jenenge sayang? opo ora isoh golek seng luwih seko kuwi?
Ibukmu mesti bangga nduwe anak koyo kowe, lanangan seng isoh nyayangi, njogo lan cintai wedokane sepenuh ati
Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !
Kowe ramudeng to lorone pas aku mbok kecewake? Saiki nyoba nuliso "kecewa" neng tembok, trus tatapno sirahmu neng kono.
Cintamu mentok neng de,e? Durung ketemu tikungan wae sih jane..
Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange..
Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!
Lungo ninggalke kowe kuwi loro ya, luweh loro lungo ninggal kowe neng kowene malah menengke.
Cinta kuwi nyat ra apik diumbar-umbar ya, neng sak ora-orane dipublishke. Ora pamer, tapi mung pengen diakui wae.
Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.
Nek pas lagi karo aku, ojo mbahas masa lalu ya. Nyat ketoke aku ora popo, neng lorone ora kiro-kiro.
Kowe ramudeng sayangku neng kowe gedene sepiro?, kuwi luweh seko sayangmu neng de,e
Akeh coro dinggo bahagia, salah sijine ngeculke uwong seng nyia-nyiake kowe.
Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah. Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!
Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.
Sederhana pas ndelok de,e seng nyia-nyiake awakdewe, gentian kono disia-siake pasangane genti.
Mergo lanangan seng apik kuwi seng isoh nggawe wedokane ngeroso selalu beruntung nduweni de,e.
Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian



Kata Kata Bahasa Jawa Keren

Dudu sanak dudu kadang yen mati melu kelangan
Bukan saudara bukan anggota keluarga tapi ketika meninggal ikut merasa kehilangan
Durung pecus keselak besus
Belum bisa bekerja tapi ingin segera menikah
Angon mangsa kanggo ngluru tresnamu
Mencari waktu yang tepat untuk mencari cintamu
Sabaya pati sabaya mukti
Orang yang menikah dan menjalani hidup bersama, susah maupun senang selalu bersama akan terus bahagia.

Bahasa Jawa Kangen Sama Kamu

Tak titipke lintang lan rembulan roso kangen ku marang sliramu sing gegayuh panggawean nang sangkan paran
Ku titipkan pada bintang dan bulan rasa rindu ku untuk dirimu yang sedang mencari pekerjaan di tanah rantauan.
Kangen ku yoo mung ono siji kui mau mung kanggo awakmu, ra isoh lali marang esemmu sing gawe lego atiku
Rinduku hanya ada satu itu hanya untuk dirimu, tidak bisa lupa dengan senyummu yang membuat hatiku menjadi lega.
Duh wong ayu tak anti anti, mung teko mu sing biso gawe tentreme atiku, wis kadung koyo ngene kangen ku ra nguati ati
Perempuan cantikku sudah aku ingatkan, hanya kedatanganmu yang bisa membuat hatiku, sudah terlanjur seperti ini rinduku yang tidak bisa aku tahan lagi.
Manis pambukane, manis ugo penutupe, Janjimu udu janji palsu, sak pungkure nggonmu lungo, kangen ku ngamboro oro
Manis pembukanya, manis juga penutupnya, janjimu bukan janji palsu, selepas kau pergi, rinduku menjadi jadi
Saben wayah lingsir wengi, ati ku ngrasani awakmu, kapan anggone kowe bali? ojo cidro marang janji
Setiap malam hatiku merindukan dirimu, kapan dirimu akan pulang? jangan lupa dengan janji


Kata Cinta Bahasa Jawa

Kumpulan kata cinta bahasa Jawa untuk sang kekasih dan pujaan hati.
Sayang opo kowe krungu jerite atiku, tresnoku ora luntur, ora bakal kabur 
Sayang apa kamu mendengar teriakan hatiku, cintaku tidak akan luntur, tidak akan hilang.
Kowe wis tak wanti wanti ojo nganti ninggal janji, ojo nganti medot taline asmoro, welasno aku sing nunggu awakmu nganti awak ku tinggal balung karo kulit
Kamu sudah aku ingatkan jangan melupakan janji, jangan sampai memutuskan ikatan cinta ini, ingatlah diriku yang menunggu dirimu sampai badanku hanya tersisa tulang dan kulit.
Sepine wengi iki, aku kangen kowe, cah ayu aku neng kene, aku ngenteni kowe bali, kapan anggonmu bali marang awakku? Esuk awan sore bengi aku bakal ngenteni 
Sepinya malam ini, aku kangen kamu, perempuanku aku disini, aku menunggu kamu kembali, kapan kamu akan kembali pada diriku? pagi siang sore malam aku akan terus menunggu.
Kang mas bagus adoh paranmu, tak rasak rasake sumedot neng jroning ati, awakku kuru mikirke kowe 
Lelaki ku yang tampan yang jauh disana, ku rasakan seperti lepas jantungku, diriku kurus memikirkanmu.
Yen tak sawang sawang mripatku ora gelem pedot soko rai mu
Ku lihat terus menerus dengan mataku seperti tidak ingin berhenti melihat wajahmu